Igen, ő Albánia, a hivatalos szlogen szerint egy új mediterrán szerető. A legszebb ország a környéken, ahol egyszerre találhatunk magyas hegyeket -  Albán Alpok -, sziklás, hegyes tengerpartot - Albán Riviéra -, múzeumvárosokat - Berat, Gjirokastra -, ókori romvárosokat - Butrinti, Apollónia -, sekély, homokos strandokat - Durrës, Velipoja- és olyan igazi vendégszeretetet, amely nekünk szól, nem a pénztárcánknak.
Ezen a blogon folyamatosan írok erről az országról, de aki most akarja felfedezni, annak ajánlom a www.alban.hu oldal megnézését, ahol többszáz kép, térkép, útleírások várják az érdeklődőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediterranszereto.blog.hu/api/trackback/id/tr641657129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZNy · http://www.kep.tar.hu/zny 2010.06.22. 13:02:53

Hozzátenném még, hogy az emberek is nagyon kedvesek, és mivel sokan dolgoznak külföldön, ezért legalább alapszinten németül és/vagy olaszul és/vagy angolul nagyon sokan beszélnek.
süti beállítások módosítása