Áprilistól repül a Wizzair Tiranába, és a június végi tapasztalatom szerint nem sok üres székkel. Sok magyar turista indult el velük Albánia felfedezésére. A nyár folyamán heti két járat indul, szerdán és vasárnap.
Szeptembertől viszont változik a menetrend: heti 3 járat lesz, kedden csütörtökön és szombaton. Az időpont is változik, Budapestről 13,25 száll fel a gép, 14,50-kor érkezik. Vissza Tiranából 15,30-kor indul és öt óra körül érkezik.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a turistaszezonon kívül hányan repülnek majd Tiranába. A Wizzairnek nagyjából mindegy, mert a magyar állam megtéríti a veszteségeiket, nekünk viszont egy jó lehetőség egy rövid kiruccanásra Tiranába vagy Durresbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediterranszereto.blog.hu/api/trackback/id/tr212661755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása