Albánia készülődik a függetlenség 100. évfordulójára, fellobogózták a városokat, felújították Vlora főterét a függetlenségi emlékmű előtt, mindenhol nagy a készülődés.

Az ünnep fényét emeli, hogy Bécsből visszatért Albániába Szkander bég sisakja és kardja. Sajnos csak 3 hónapra és nem is a krujai múzeumba, hanem  aTiranai Nemzeti múzeum falai közé. De biztos sok albán hazafi - és minden albán hazafi - nézi meg, még azok is, akik Krujában látták a másolatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediterranszereto.blog.hu/api/trackback/id/tr14914772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.11.21. 22:14:18

Tényleg minden albán hazafi.

Ezt a klipet pl. minden évben újraforgatják a függetlenségi évfordulóra, azaz nov 28-ra. Ez az idei változat:
www.youtube.com/watch?v=LSf9CLtS0cQ&feature=related

Szerepel benne szinte az összes médiaszereplő a humoristáktól elkezdve az időjárás felolvasóig. És ÖNKÉNTESEN, INGYEN szerepelnek benne, tetejében pártállástól függetlenül! Biztos Neked is feltűnik pl. a Fiks Fare két műsorvezetője, akik nem kimondottan kormánypártiak :)

És tényleg őrült nagy a készülődés.
süti beállítások módosítása