Albániáról mindenki azt hiszi, hogy fejletlen de nagyon olcsó hely. Szerencsére nem így van, Albánia turizmusa az elmúlt 12 évben épült ki, a szállodák túlnyomó része néhány éves, családi vezetésű. Így a tisztaság és a kedvesség garantált. Sok új apartman is épült a tengerparton, ezeket a helyiek vették meg, saját használatra, illetve néhányan több lakást vettek és ki is adják őket. Az ilyen magánapartmanokban egy vagy két szoba, tágas fürdőszoba és felszerelt, ebédlős konyha is van.
Az árak is megfizethetők, főszezonban is kapunk 30 EUR/nap árért egy négyfős apartmant, ráadásul nem kell semmilyen más díjat fizetni. Az önellátás se kerül sokba, a piacokon és az árusoknál olcsón vehetünk mindenféle élelmiszert.
További információk:
http://www.alban.hu/olcsonyaralas.htm

A bejegyzés trackback címe:

https://mediterranszereto.blog.hu/api/trackback/id/tr461917200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása