Olcsó tengerparti nyaralás

2010.02.04. 14:59

Albánia tengerpartja két részből áll. Északon lassan mélyülő, homokos strandok várják a nyaralókat, míg délebbre az Albán Riviéra csodaszép hegyei szegélyezik a sziklás, köves partokat.
A magyar utazók inkább az északi részt szeretik, ahol a legnagyobb strand Durrës városától délre található, itt rengeteg szálloda és apartman várja a pihenőket. Szintén nagy, de kevésbé frekventált Velipoja tengerpartja, amelynek szürke homokja gyógyító erejű.
Kettejük közt van Shëngjin, amely a délebbre fekvő Divjakával együtt különleges élményt nyújt lagúnáival, tengerparti ősfenyveseivel.
Aki szeretne olyan helyen nyaralni, amelyet a magyarok még nem fedeztek fel, ahol még igazi vendégszeretet várja a turistákat, pihenjen Albániában.
Szállásajánlatokat itt találhatnak:
http://www.alban.hu/olcsonyaralas.htm

A bejegyzés trackback címe:

https://mediterranszereto.blog.hu/api/trackback/id/tr251729358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása