Mert a lengyelek már január-februárban lefoglalják a legjobb szállásokat a főszezonra. 
Mivel nem csak magyaroknak, hanem lengyeleknek is kínálok apartmanokat, látom, hogy már a tél folyamán milyen sok konkrét megkeresést kapok, és már foglalják is le a legjobb szállásokat augusztusra.
Érdemes tehát most körülnézni, mert tavaszra már a javát elviszik. 
Ezt egyébként az albán ismerőseim is megerősítették, sok lengyel már ősszel lefoglalja az apartmant.

Ne hagyjuk, hogy elvigyék az orrunk elől a legjobb helyeket!

Olcsó szállások a tengerparton: http://alban.hu/olcsonyaralas/

Jónapot megye

2015.02.06. 12:17

Albániában van egy megye, amelyet Mirditának, azaz Jónapotnak hívnak. Érdekes terület, sok heggyel. Amíg nem vezetett erre autópálya, nehezen lehetett megközelíteni, de ennek már vége.
Ez a terület még most is szinte kizárólag katolikus, RReshenben, a központban nincs is komolyabb mecset. Itt van Orosh, ahol egy szép templom is található. Aki olvasta Ismail Kadare Kettétört április című regényét, biztosan emlékszik még az oroshi kullára. Ha szeretjük az érintetlen természetet, akkor érdemes a Mirditai hegyekbe mennünk, itt még kevés a turista és nagyon örülnek az idegennek. 
További információk, képek a honlapomon találhatók: alban.hu/mirdita

 

Nyáron az albán Riviérán - ahol még van görög térerő - nagyon sok görög nyaral. Albániában sokan beszélik a görög nyelvet, a táj, a tenger is ugyanaz, olyan nekik mintha otthon lennének. A görög énekesek is rendszeresen hakniznak Albániában, és sok görög dolgozik az albán szállodákban, éttermekben. A közbiztonság is olyan mint Görögországban, és a válság miatt, már az életszínvonal se sokban tér el.
Kövessük mi is a példájukat, nyaraljunk Görögország helyett Albániában.

süti beállítások módosítása